Тел.: (063) 206-43-91
Тел.: (096) 305-36-20

Заколки Канзаши, заколки на одягБант астра желто- голубая - Заколки Канзаши, заколки на одяг

Бант астра желто- голубая

28.00 грн.
Брошь  канзаши Мак - Заколки Канзаши, заколки на одяг

Брошь канзаши Мак

20.00 грн.
Жираф патриот. - Заколки Канзаши, заколки на одяг

Жираф патриот.

80.00 грн.
Заколка Альона - Заколки Канзаши, заколки на одяг

Заколка Альона

29.00 грн.
Заколка Синяя жемчужина - Заколки Канзаши, заколки на одяг

Заколка Синяя жемчужина

39.00 грн.
Заколка украинский бантик - Заколки Канзаши, заколки на одяг

Заколка украинский бантик

20.00 грн.
Набор маки - Заколки Канзаши, заколки на одяг

Набор маки

50.00 грн.
Повязка канзаши  Мак - Заколки Канзаши, заколки на одяг

Повязка канзаши Мак

35.00 грн.


Заколки канзаши купить в украине, Заколки на одяг